Rucsacuri Bio si Eco din canepa

Rucsacuri Bio si Eco din canepa

Ce este atat de special la un rucsac bio din canepa?

Un rucsac din canepa nu este doar un accesoriu util pentru transportarea lucrurilor necesare oricarei calatorii. Canepa este un material foarte durabil, facand din acest tip de rucsac un accesoriu de durata.

Mai mult, canepa este un material exceptional utilizat in confectii de toate tipurile, fiind o materie prima foarte importanta pentru produsele industriale. De mii de ani, oamenii au folosit canepa pentru confectionarea hainelor, cat si pentru confectionarea de produse mai rezistente, precum paramele folosite la nave.

Canepa este naturala, ecologica si super rezistenta. Daca tii la planeta ta, si iti plac produsele eco, nu ai cum sa nu te simti bine atunci cand ai un rucsac bio din canepa.

Va mirosi rucsacul meu din canepa a marihuana?

Unul din cele mai comune concepte gresite legate de canepa este acela ca se trage din aceeasi planta ca si marihuana.

Canepa si marihuana apartin intradevar de aceeasi familie, dar sunt foarte diferite. De asemenea, canepa are o compozitie genetica si chimica distincta. Planta de marihuana are muguri si flori mari, cu un miros foarte persistent.

De cealta parte, canepa este mult mai fibroasa, iar mirosul ei este mult mai slab. Oamenii folosesc tulpina canepii pentru a crea fibrele necesare, nu semintele sau florile, asta inseamna ca rucsacul nu va contine substante psihoactive.

Nu exista nici o sansa ca rucsacul din canepa sa iti creeze probleme in aeroport, si nici nu te poti droga incercand sa fumezi o bucata din el (la urma urmei, de ce ai vrea sa faci asta?).

Canepa este folosita pentru proprietatile sale, cat si pentru faptul ca este un material natural (eco-friendly). Fiti fara grija, tesatura de canepa nu miroase mai diferit decat cea de bumbac sau in.

Ce fel de rucsac bio imi pot lua?

Canepa este foarte versatila, din acest motiv fiind utilizata de foarte multi producatori. In realitate, poti gasi un rucsac din canepa in orice model sau culoare, cu optiuni nelimitate: de la fermoare pana la numarul de buzunare, si nu numai.

Puteti gasi rucsacuri din canepa extraordinare, cat si: genti de laptop, genti pentru drumetii, saculeti de umar, si multe altele.

Daca este un anumit tip de rucsac pe care ti-l doresti, ai mari sanse sa fie deja un producator care sa il fabrice. Dar, daca iti doresti ceva special, facut din canepa, bumbac si materiale reciclate, intra pe Virtualmag.ro si alege unul. Sunt originare din Tibet, si sunt handmade.

Sunt bune pentru mediul inconjurator?

Ai fost atent pana acum? Unul din motivele principale pentru folosirea canepii este ca e 100% buna pentru mediul inconjurator.

Iata cateva din beneficii:

 Canepa absoarbe mai mult CO2 decat orice alta planta;

 Pentru fiecare tona de canepa produsa, se elimina 63 de tone de carbon.

 Canepa creste foarte repede si poate fi cultivata in orice climat;

 Canepa poate creste fara ierbicide, fungicide, pesticide sau biocide;

 Necesita mai putina apa decat bumbacul, fiind rezistenta la seceta, adica nu necesita irigatie;

 Necesita o suprafata mica de cultivare comparativ cu volumul de produs finit;

 Este un supresor al dezvoltarii buruienilor in mod natural prin frunzarisul des care blocheaza soarele, canepa fiind ea insasi o buruiana;

 Imbunatateste structura solului datorita radacinilor lungi. Aceasta reface solul cu nutrienti si azot. Dupa recoltare, orice reziduu actioneaza intr-un mod ecologic.

 Canepa produce la fel de mult oxigen in timpul cresterii, pe cat dioxid de carbon se produce prin arderea aceleasi cantitati de canepa.

 Canepa curata pamantul prin procedeul de fitoremediere.

De unde pot cumpara unul?

Fie ca vrei sa iesi in evidenta cu un rucsac eco, sau iti doresti un rucsac rezistent, atunci unul din canepa este elegerea perfecta.

In afara de VirtualMAG.ro, puteti gasi rucascuri eco de canepa si pe Glami sau Shopmania.

Pentru tura viitoare de shopping, de ce sa nu aveti in vedere si un rucsac de canepa? Poate fi adaosul natural si ecologic, perfect pentru garderoba ta!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!