Produse din piele naturala, lucrate manual la Brasov.

Produse din piele naturala, lucrate manual la Brasov.
Artiss Corium atelier
 
Nu de puține ori ati trecut prin Brașov, "Orașul Coroana" fondat de către Cavalerii Teutonici in 1211 pentru a apăra hotarul Regatului Maghiar, atestat in 1252 sub numele latin Corona.

Aici, in Tara Bârsei, ii întâlnim pe cei de la Artiss Corium, creatori de articole din piele handmade de cea mai bună calitate. Păstrând tradiția istorica, Artiss Corium este denumirea in latina a meșteșugului de prelucrare a pieilor.

Un nume care parca te duce instantaneu înapoi in timp, ne duce cu gândul la frumusețea si rezistenta produselor din piele, pe care patina timpului nu poate decât sa le îmbunătățească, sa le facă si mai frumoase.



Persoana care a dat suflet povestii Artiss Corium este Mihaela: o adevărată exploratoare pe acest tărâm frumos si plin de culori. Toate produsele sunt lucrate manual in atelier, cu multa grija si dedicație, de aici si frumusețea si calitatea produselor mestesugite de mâinile lor.
Folosesc materiale nobile precum pielea si lemnul, materiale care imbatranesc gratios si care dezvolta caracter si patina.

Așa cum afirma si Mihaela: fiecare bucățica de piele poarta o poveste, pe care o continuam noi cu fiecare produs creat. Restul povestii îl spuneți voi, cei ce le poarta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!