Cum sa te imbraci daca esti miniona

Cum sa te imbraci daca esti miniona

Chiar daca Dumnezeu nu te-a binecuvantat cu o inaltime de cel putin 1,70 m, te poti juca cu ochii privitorilor, creand iluzia catorva centimetri in plus, daca stii cum trebuie sa te imbraci si ce trebuie sa eviti.

Prima regula pe care minionele trebuie sa o respecte se refera la evitarea sectionarii trupului prin alegerea unor croieli si accesorii nepotrivite pentru o persoana mica de inaltime. Evita sa porti curele, in special cele late, pentru aca ceasta iti vor "taia" corpul. Totodata, incearca sa porti haine intr-o singura culoare sau cel putin evita sa pui pe tine obiecte vestimentare in culori contrastante pentru ca momentul imbinarii celor doua (sa zicem, o fusta verde si un top rosu) iti va sectiona trupul.

Pentru a crea impresie de alungire, cele mai potrivite alegeri sunt cele monocrome, adica intr-o singura nuanta. Daca moda anilor '50 iti face cu ochiul, poti incerca o curea subtire la o fusta sau rochie cu talie inalta. Aceasta croiala iti va alungi picioarele, regula valabila si in cazul pantalonilor cu talie inalta.

Imprimeurile. Ce si cum purtam

Incearca sa eviti dungile orizontale pentru ca te vei confrunta cu aceeasi problema a sectionarii corpului. Cele mai potrivite imprimeuri pentru doamnele si domnisoarele minione sunt dungile verticale, care iti vor adauga cativa centrimetri in plus.

Desi sunt deosebit de frumoase, imprimeurile in exces te vor face si mai mica. Daca totusi iti plac foarte mult, evita sa porti imprimeuri de jos pana sus. De exemplu, poti combina o bluza colorata, inflorata si o pereche de pantaloni uni, lungi, care sa iti acopere tocurile. Astfel, te vei putea bucura de topul vesel, stiind ca acest tip de pantaloni va crea iluzia unei siluete mai inalte.

Pantalonii potriviti

Pantalonii scurti si mulati nu reprezinta cea mai buna alegere daca ai sub 1,60 m. Iti vor sectiona vizibl picioarele. Daca totusi caldura te doboara, iar picioarele tale arata de zile mari, ii poti purta numai si numai cu tocuri subtiri si inalte sau poti opta pentru fuste scurte, sectionarea picioarelor nefiind atat de evidenta.

In aceeasi categorie de "Don't" intra si pantalonii trei sferturi sau suflecati. Poti salva situatia doar daca ii asortezi cu o pereche de sandale sau pantofi inalti, stiletto. Rochiile deasupra genunchilor sau care depasesc genunchii pot fi purtat cu incaltari inalte.

O croiala pix, care urmeaza linia corpului, cere o pereche de pantofi cu toc inalt si eventual bot usor ascutit. Fustele si rochiile usor cloche, in stilul anilor '50 sau de influenta spaniola merg foarte bine cu sandale cu platforma. Daca alegi aceste combinatii ai grija la culori. Cea mai buna solutie pentru minione sunt incaltarile intr-o culoarea pala, nude, in timp ce rochia trebuie sa fie intr-o singura culoare.

Evita hainele foarte largi si voluminoase.. Desi este foarte comoda, imbracamintea larga este total interzisa pentru fetele care nu se lauda cu o inaltime demna de podium pentru ca veor arata ca intr-un sac. Alterneaza hainele largi cu cele care urmaresc linia corpului. De exemplu, poti purta un top pe corp (nu mulat) cu o pereche de pantaloni usor largi si lungi, pana in pamant, sau un top lejer cu o pereche de pantaloni cigarette.

Poarta tocuri

Primul sfat pe care i-l poti da unei doamne sau domnisoare mici de inaltime sunt tocurile. Acestea ajuta foarte mult la alungirea siluetei, dar sunt si foarte greu de purtat zi de zi. O solutie comoda ar fi alegerea unor tocuri mai groase, de maxim 7 cm.

In zilele in care ai picioarele foarte obosite, evita balerinii cu bot rotund. Poti opta pentru cei cu varful usor ascutit, intr-o singura culoare, sau o pereche de pantofi Brogues. Minionele nu au voie de poarte incaltaminte cu bareta pe glezna sau chiar deasupra gleznei pentru ca picioarele vor parea sectionate.

Detalii care fac diferenta

Decolteurile cele mai potrivite sunt cele in V, care poti fi accesorizate cu coliere lungi. Aceasta combinatie te va alungi. Evita colierele in jurul gatului, precum si decolteul liniar. La capitolul accesorii, sunt recomandate cele lungi: lanturi lungi, cercei lungi. Esarfele nu trebuie incolacite in jurul gatului, ci lasate sa curga. Evita-le pe cele voluminoase! Gentile maxi sunt interzise minionelor pentru ca le vor face sa para si mai mici.

Si prin coafura poti creste in inaltime. Un ponytail cat mai aproape de varful capului reprezinta cea mai buna solutie. Totodata, poti opta pentru cocuri simple si lejere prinse cat mai sus. Parul drept, cu aspect natural, este recomandat in detrimentul buclelor elaborate care incarca o fata si, implicit, un corp mititele. Daca esti tunsa scurt, incearca sa urci coafura.

La final, ai grija ca pozitia corpului sa fie dreapta. Trage usor umerii spre spate si indreapta-ti spatele. Pe langa beneficiile fizice, vei adauga un plus de inaltime siluetei tale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!