Cum ne imbracam la un concert

Cum ne imbracam la un concert

Noaptea unui concert reprezinta pentru fiecare un moment special. Se aduna nerabdarea, apar emotiile si trebuie clar sa debordezi de energie si de buna-dispozitie. Mai ales daca ai asteptat ceva timp ca trupa preferata sau artistul iubit sa vina in Romania.

Iar pentru a te simti bine in pielea ta, un rol deosebit de important il are vestimentatia. Tinuta trebuie aleasa in functie de genul de muzica promovat in concert, de locatie, dar si de locurile pentru care ai achitat biletele.

Rock

Daca esti fan Metallica, Rammstein sau Guns N'Roses, cu siguranta vei opta pentru un outfit rock-metal. Cel mai la indemana si mai cool obiect vestimentar din acest registru este jacheta din piele neagra. Jeansii rupti pe ici pe colo completeaza imaginea, iar daca alegi si o pereche de ghete cu talpa groasa, in sireturi, atunci you will rock! Acest tip de incaltaminte, pe langa faptul ca vine manusa acestui stil, este foarte comod. Stim cu totii cat de energice sunt concertele rock si mai stim ca ai nevoie de stabilitate iar aceste ghete te vor ajuta sa te tii pe picioare. Definitiveaza-ti lookul cu doua-trei inele gotice si sigur vei face senzatie. Tocurile nu sunt recomandate in aceasta situatie.

Muzica latino

Daca ritmurile latino iti mangaie sufletul, atunci nu uita acasa pantofii de dans. In cazul in care nu ai unii special creati pentru cursurile de dans, poti opta pentru o pereche de pantofi sau sandale cu toc mediu atat ca inaltime cat si ca grosime. Ai grija sa aiba o bareta pentru a-ti tine piciorul fixat. Se stie ca muzica latino (fie ea salsa, tango, merengue sau bachata) este senzuala prin definitie. De aceea, si tinuta ta trebuie sa respire sex-appeal, fara a fi insa vulgara.

O fusta scurta sau care se termin putin deasupra genunchilor, dintr-un material care face valuri este tocmai potrivita. Si pentru ca un asemena concert inseamna miscare si buna-dispozitie cat cuprinde, ti-e permis sa porti culori tari, nuante puternice. Nici decolteul nu trebuie neglijat, insa ai grija sa nu depasesti limita: un decolteu prea generos nu invita neaparat la dans. Accesorizeaza-ti tinuta cu cercei mari, candelabru in nuante precum turcoaz, coral, rosu, verde sau chiar galben. Cireasa de pe tort va fi floarea din parul tau, atent prins intr-un coc sau dupa ureche, in cazul unui par lasat in bucle lejere pe spate.

Muzica comerciala

Concertele de muzica pop, comerciala, sunt mult mai permisive din punct de vedere vestimentar tocmai pentru ca in aceasta muzica se regaseste majoritatea populatiei. Daca totusi nu vrei sa fii o prezenta stearsa in randul celor din public, iti poti crea tinuta punand accent pe un singur detaliu: o brosa supradimensionata, o palarie, o multitudine de bratari puse pe aceeasi mana sau un colier inedit.
In cazul in care concertul se tine in aer liber si nu exista locuri pentru a te aseza, asigura-te ca ti-ai luat cea mai comoda pereche de incaltari: o pereche de sandale romane, cu talpa joasa, o pereche de pantofi brogues, adidasi sau balerini. Totodata, daca incepe pe inserat, ai grija sa iei la tine un blazer, un sacou sau un pulover pentru ca se lasa racoare. Pentru a avea mainile libere si a nu fi stanjenit de genti si alte accesorii, alege o poseta tip postas, pe care sa o tii in fata pentru a te feri de hotii de buzunare. Aglomeratia este locul lor preferat.
De obicei, un concert dureaza cateva ceasuri bune, de aceea este indicat sa nu iti lipseasca o sticla de apa sau de suc. Poti lua in geanta si un carnetel cu un pix pentru autografe, in cazul in care reusesti sa ajungi la artistul preferat.
Si poate cel mai important lucru: accesorizeaza-ti tinuta cu multa buna-dispozitie, energie si veselie. Poti chiar face cateva vocalize dimineata pentru a te asigura ca ai sa canti pe toata durata concertului. La final vei ramane fara voce, insa vei stii ca te-ai distrat pe cinste.

Sursa: Curs de Fashion

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!