Cum ne imbracam la prima intalnire

Cum ne imbracam la prima intalnire

Indiferent de varsta la care ne aflam sau de maturitatea la care am ajuns prima intalnire este un eveniment care ne tulbura catusi de putin gandurile. Dorim sa facem o impresie buna. Sa fim atat atragatori, cat si seriosi. Nu am dori sa fim prea vulgari sau, dimpotriva, plictisitori prin tinuta si accesorii. Iar daca partenerul/a cu care ne vom intalni ne place suficient de mult, atunci lucrurile se complica.

Locul intalnirii conteaza

In primul rand trebuie sa ne raportam la locul intalnirii. Daca discutam despre clasica invitatie la cina, atunci femeile trebuie sa o onoreze printr-o tinuta eleganta, misterioasa, care sa nu dezvaluie prea mult. O solutie potrivita este celebra little black dress, la care asortam o pereche de dresuri opace, de culoare neagra. Pentru a inveseli tinuta si pentru a o face mai "accesibila" putem accesoriza cu o geanta de mana sau de umar. Poseta plic ar face ca tinuta sa fie prea oficiala, prea "de ocazie".

Daca rochiile nu sunt tocmai punctul vostru forte, puteti opta pentru o pereche de jeansi, iar in partea de sus pentru un top mai elegant, din satin sau matase, care sa anuleze putin caracterul casual al blugilor. Peste top poti pune un colier din perle sau un lant subtire de aur/argint cu un pandantiv discret. In picioare trebuie neaparat sa porti pantofi cu toc. Lasa balerinii pentru plimbarile de mai tarziu, cand va veti cunoaste mai bine.

Daca vrei sa faci o declaratie de stil si sa arati cat de fashionista esti, nu este cazul sa o faci de la prima intalnire. Asadar, renunta la animal printuri (in general, nu le plac barbatilor) sau la accesorizarea in exces ( de obicei barbatii percep femeile accesorizate peste masura ca fiind niste ... sorcove.)

Prima intalnire, o plimbare relaxanta

Daca te invita in parc sau "la un suc" asta inseamna o intalnire relaxata, deci barbatul cu care te vei intalni este el insusi degajat si nu tine foarte mult la eticheta, ceea ce iti ofera libertatea de a nu fi prea formala sau prea "dichisita".

Poti alege o pereche de jeansi si un tricou jucaus, o rochita cu imprimeuri floarale peste care asezi o vesta sau, daca e vara, o pereche de pantaloni scurti de tip safari sau cu talie inalta si usor cloche (atentie, nu foarte scurti daca nu vrem sa isi formeze o impresie gresita) si un top lejer, care sa nu fie prea mulat pe corp. Incaltamintea trebuie sa fie lejera, cu talpa joasa sau, si mai bine, cu o platforme nu foarte inalte.

La teatru

Daca ti-a dat intalnire pentru prima data la teatru, atunci ai de-a face cu un barbat care tine foarte mult la eticheta, care vrea sa impresioneze. Pentru a te ridica la nivelul stabilit de el prin alegerea acestui loc de intalnire, trebuie neaparat sa ai un outfit pe masura. Trebuie sa fii eleganta si sa te integrezi intru-un astfel de mediu artistic.

Alege o rochie clasica, putin deasupra genunchilor si un blazer nu foarte pretentios pentru a nu risca sa faci nota discordanta cu el, in cazul in care apare in fata teatrului in jeansi si o jacheta de piele. Totodata, poti opta pentru o pereche clasica de pantaloni, intr-o culoare neutra, fara detalii sclipitoare. In partea de sus, poti completa tinuta cu o bluza eleganta, diafana, peste care poti aseza (daca este frig) o haina de blana scurta sau un sacou clasic, nu foarte cambrat. In felul acesta, ai in outfitul tau atat elemente casual, cat si piese elegante, de ocazie. Tocurile sunt indispensabile.

Cum se pot imbraca barbatii la prima intalnire

In cazul barbatilor, lucrurile se simplifica simtitor. Daca ai invitat-o la cina, poti alege o pereche de jeansi si potri contrabalansa tinuta cu o camasa calcata impecabil, ale carei mansete lasa sa se vada un ceas sport-elegant. Pantofii trebuie sa fie eleganti, dar nu luciosi. Acelasi outfit poate fi abordat si daca mergeti la teatru.

Daca te afli printre acei gentlemani care prefera sa mentina sus stacheta, atunci alege un costum casual, dar renunta la sacou in favoarea unui pulover clasic. Sacoul il poti purta cu jeansi si un tricou simplu, intr-o culoare neutra. Tineti minte, nu dorim sa plictisim sau sa fim prea formali.

Pentru plimbarea in parc, revenim la faimosii blugi, dar putem adauga un tricou vesel. Este vorba de o intalnire relaxata, destinsa. Adidasii sunt perfecti. Daca aveti de gand sa va incaltati cu sandele de vara, nu o faceti. Nicio femeie nu e pregatita sa vada un barbat in sandale inca de la prima intalnire, desi, daca alegeti modelul potrivit pot fi o adevarata declaratie de stil (pe care va trebui sa o pastrati pentru mai tarziu).
PS: Nu uita florile acasa! Intregesc cum nu se poate mai bine orice tinuta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!