Bagajul femeilor pentru vacanta de vara

Bagajul femeilor pentru vacanta de vara

Asteptarea a luat sfarsit! Numai maine nu-i poimaine cand ne vom trezi alintati de razele soarelui, cu dulcele gand al unei zile petrecute pe plaja. Nimeni si nimic nu ne poate impiedica sa ne simtim excelent, relaxati, departe de grijile cotidiene.

Aceasta libertate asteptata poate si un an de zile ni se citeste pe chip, pe tenul bronzat si, mai ales, in tinutele lejere, exotice de vacanta. De aceea este foarte important sa luati o foaie de hartie si un pix pentru a face lista lucrurilor ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul estival. Pentru ca planificarea unei astfel de eveniment necesita "o analiza" minutioasa si o atentie deosebita, vom trata acest subiect in doua parti. Doamnele si domnisoarele au intaietate:

Ce costum de baie mi se potriveste

Obiectul numarul il reprezinta costumul de baie. Evitati sa cumparati unul direct din statiune pentru ca preturile sunt simtitor mai ridicate. Pentru doamnele si domnisoarele retro perfecte sunt costumele cu buline.

Spiritele libere se vor simti excelent cu imprimeuri colorate, flori si plante stilizate in culorile naturii: albastrz, verde, orange, pamantiu ...toate la un loc. Sportivele sau cele cu un stil clasic vor opta pentru o singura culoare. Desi costumele de baie intregi sunt deosebit de stylish, acestea nu sunt indicate atunci cand se doreste un bronz uniform.

Inevitabil, pana ajungem la plaja, trebuie sa ne acoperim trupurile rasfatate de soare cu o rochita alba vaporoasa sau intr-o culoare puternica. Locul ne permite sa purtam cat mai scurt ...daca ne permite si corpul. O aparitie interesanta va fi intotdeauna caftanul , obiect vestimentar de inspiratie orientala. Adolescentele sau tinerele cu ceva mai mult spirit practic pot opta pentru o pereche de pantaloni scurti si un top lejer.

Obiecte indispensabile la plaja

Tinuta este completata de o geanta de plaja enorma. Nu uita ca trebuie sa aiba loc prosoapele, lotiunea pentru protectie solara, uleiul pentru un bronz accelerat, revista sau cartea preferata, o sticla cu apa pentru a evita deshidratarea si alte nimicuri. Geanta poate fi din panza sau din rafie impletita, cu detalii jucause: margele, paiete, fundite.

Adauga pe lista o rochie maxi, vaporoasa, diafana. Vei fi o adevarata aparitie la terasele de pe plaja. Rochiile scurte, cu bretele, in culori puternice nu trebuie sa lipseasca. Totodata, pentru excursii sunt potrivite outfiturile parctice si totodata chic. O pereche de pantaloni scurti, combinati cu un top alba vaporos sau cu un tricou hazliu sunt ideali. Accesorizati cu o sumedenie de bratari, o palarie din paie si ochelari de soare.

Pentru iesirile in club sau in barurile din statiune trebuie sa pregatiti un outfit special: alegeti sa fiti sexy, dar totodata relaxata, printr-o rochie intr-o culoare puternica care lasa sa se vada spatele bronzat si tonifiat. Pentru doamnele si domnisoarele mai putin atrase de aceasta tinuta, exista topurile sau clasicele si stilatele tricouri din bumbac albe. Completati cu o pereche de jeansi scurti, ultra-scurti, usor desirati.

Incaltamintea de vacanta. Ce luam la noi

La capitolul incaltaminte trebuie sa includeti in troller cel putin trei perechi: slapii pentru plaja , sandalele comode cu talpa ortopedica (de inspiratie romana sau cu platforma discreta) pe care le veti incalta in excursii si expeditii, si tocurile stiletto pentru iesirile din miez de noapte.

Pe langa geanta de plaja este indicat sa mai aveti o geanta tip postas sau una plic exotica, pentru plimbarile din afara plajei. Fie ca alegeti sa le purtati pe cap ca turban, in jurul gatului sau in loc de curea, esarfele, simbol al libertatii nu trebuie sa lipseasca.

Accesoriile

Accesoriile joaca un rol important in crearea si condimentarea stilului. Pentru vacanta potrivite sunt colierele supradimensionate in culori puternice precum verdele smarald, albastru turcoaz, portocaliul corai. Bratarile din piele si margele, cu cat mai multe, cu atat mai bine. In privinta cerceilor, a sosit vremea scoti artileria grea: cercei candelabru in culori exotice, mai lungi sau mai scurti, clipsuri sau cu surub.

De retinut: atunci cand alegi un colier oversized, evita sa incarci mainile sau urechile cu accesorii opulente. Pune accent pe o singura parte a corpului.

Cosmetice si produse de ingrijire personala

Arsenalul reprezentantelor sexului feminin este completat de: parfumul preferat (ideal unul fresh, floral-lemnos), lotiunile de corp, laptele de corp de dupa plaja, crema de fata cu factor de protectie solara mare, rujul, fardurile (cat mai putine pentru ca in vacanta trebuie safim libere si cat mai naturale), rimelul waterproof si un blush orange. Lasa acasa fondul de ten si pudra. Bronzul le va inlocui perfect!

Asigura-te ca nu ai uitat pasta si periuta pentru dinti, samponul pentru protectie solara, balsamul (apa marii incurca parul si il face neascultator), antiperspirantul, lenjeria intima, prosoapele, cateva pastile pentru durerile de cap sau alergii (daca este cazul), oja pentru a-ti retusa manichiura.

Sursa: Curs de Fashion

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!